Начин на приготвяне
Обелете част от кората на портокалите и грейпфрута и я нарежете на много тънки ивички. Кипнете корите за една минута в гореща вода и ги оставете да се отцедят /за предпочитане е цитрусите да не са обработени, в противен случай не ги използвайте/.
Обелете портокалите и грейпфрута, като отстраните и ципите и запазите сока. Изцедете сока от третия портокал.
Запържете филето в олиото, докато стане златисто на цвят от всички страни. Посолете го, поръсете с черен пипер , прибавете оцета, сока от цитрусите, половината от коричките и меда.
Поръсете с канела, покрийте тенджерата и оставете да поври на тих огън в продължение на 20 минути. Сервирайте филето нарязано на филийки, гарнирано с плодовете и соса.