Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Агнешко с цели червени домати

Агнешко с цели червени домати

Агнешко с цели червени домати2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 800 г
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • лук - 3 глави
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • домати - 1/2 кг малки
  • брашно - 1 с.л.
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете на порции агнешкото месо и запържете с 1/2 чаша олио.

Прибавете ситно нарязания лук и запържете леко и поръсете с червения пипер и сол. Налейте 1 и 1/2 чаени чаши гореща вода.

След като месото поври 20 минути, прибавете доматите и една лъжица брашно.

Доварете ястието на тих огън, за да не се разкъсат доматите. Преди да го свалите от огъня, поръсете с нарязан ситно пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: