Яйчена супа с фиде

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126166434367
31/07/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо745
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме да заври един литър посолена вода. Прибавяме краве масло и фидето. Разбъркваме и оставяме да се вари без да похлупваме с капак, за да не изкипи супата.

Варим приблизително 15 минути, а през това време нарязваме ситно зелен магданоз и смесваме с разбити яйца.

Когато фидето се свари, приготвената смес от яйца и магданоз, изливаме бавно в тенджерата, като разбъркваме непрекъснато.

Варим с разбъркване още една минута, докато пресеклите се яйца се сварят. Поднасяме супата със сок от лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар