Икономичен пандишпанов кекс

31/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
"Не е важно колко са продуктите, а какъв е майсторът "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 395
  • Преглеждания за месеца299
  • Преглеждания за седмицата71
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците на сняг.

Постепенно добавете захарта, като продължавате да разбивате. Добавете жълтъците един по един.

Разбъркайте и прибавете пресятото брашно и ванилията, като вече разбърквате с шпатула внимателно.

Изсипете сместа в намаслена и поръсена с брашно форма. Печете на 180 градуса 25-30 минути.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Фани Иванова
Фани Иванова
28.05.2017 18:20
Колко голяма тава се използва за тези продукти? Благодаря!
0
0
Добринка Петкова
Формата е с диаметър 26см.
1
0
pcheliche
pcheliche
13.10.2016 13:09
Благодаря за разкошната рецепта.Кексът стана много пухкав.
0
0
Добринка Петкова
Радвам се,че кекса се е получил и ти е харесал.
0
0
Ваня Георгиева
Ще го пробвам но може да добавя поколадова глазура. Моите хора обичат по сладичко.:)
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв