Тази рецепта коментираха

Анонимен
Фани Иванова
Фани Иванова
Колко голяма тава се използва за тези продукти? Благодаря!
28.05.2017 18:20
1
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Формата е с диаметър 26см.
29.05.2017 18:35
1
pcheliche
pcheliche
Благодаря за разкошната рецепта.Кексът стана много пухкав.
13.10.2016 13:09
1
1
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Радвам се,че кекса се е получил и ти е харесал.
13.10.2016 13:32
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Ще го пробвам но може да добавя поколадова глазура. Моите хора обичат по сладичко.:)
01.08.2016 15:01
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Някакъв набухвател няма ли - бакпулвер или сода. Правя подобен с швепс или лимонада.
01.08.2016 14:20
1
2
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Както ти е отговорила,Софи-при пандишпана,няма набухвател.
01.08.2016 16:29
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Когато се прави пандишпан не се слага набухвател,яйцата играят тази роля,само яйца,брашно и захар
01.08.2016 14:28
1