Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Крем супи»Зеленчукова супа»Пасирана зеленчукова супа с кайма

Пасирана зеленчукова супа с кайма

Пасирана зеленчукова супа с кайма
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Това далеч не е обикновена кремсупа, а супер вкусна пасирана супа с кайма - и ще се влюбите в нея"

Необходими Продукти

  • картофи - 3 - 4 бр.
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 - 2 бр.
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • сол
  • магданоз
  • черен пипер - млян
  • кайма - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и обелете зеленчуците. Нарежете ги на подходящи парчета.

Сложете ги в тендера и ги задушете леко с олиото.

Добавете вода, като ги покриете и варете на тих огън. Сложете и каймата, овкусете със сол и черен пипер.

Гответе, докато зеленчуците омекнат.

Отстранете зеленчуковата супа от огъня и пасирайте.

Поднесете кремсупата с магданоз.

Пасираната зеленчукова супа с кайма е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: