Билково сирене

МариянаМарияна
Мастър Шеф
7724k2k3k7
Билково сирене
Снимка: Марияна
2 / 3
07/08/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
6 мин.
Общо
6 мин.
Порции
3
"Свежо и апетитно - и на филийка да го хапнеш и като мезе да го поднесеш"

Необходими Продукти

  • сирене - 200 г
  • заквасена сметана - 3 с.л.
  • див копър - 1 с.л.
  • маточина - 1 с.л.
  • магданоз - 2 с.л.
  • чесън - 1 скилидка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това е една рецепта, която прочетох в едно кулинарно списание, беше под името билково сирене Лято, затова го представям като такова. Изпробвах го и ми хареса.

Стриваме сиренето с вилица. Слагаме сиренето в купа. Добавяме заквасената сметана.

Нарязвам на много ситно дивия копър. После нарязвам също на много ситно маточината и магданоза.

Обелваме си една скилидка чесан и я нарязвам на много ситно.

Добавяме подправките в купата при сиренето и сметаната. Всичко объркваме добре.

Оставяме в хладилника на студено. Мажем със сместа разполовени филийки и поднасяме, можем да нарежем хляба с формички и да намажем.

Свежо и апетитно. Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: