Gotvach.bg»Рецепти»Алкохол»Ракия»Плодова ракия

Плодова ракия

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Плодова ракия2 / 2
27/11/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Да вдигнем наздравица с отлежала домашна плодова ракия!"

Необходими Продукти

  • плодове - различни, сезонни
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Плодовата ракия се произвежда от различни плодове, които зреят по едно и също време на годината. Обикновено захарността на плодовете е малка.

Плодовете се почистват от костилки и се намачкват много добре на каша.

Може да повишите захарното съдържание като добавите в кашата компоти, нектари, сладка, мармалади с изтекъл срок на годност.

Възможно е да добавите и само захар.

След дестилацията плодовата ракия трябва да е 38 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
54
45
32
20
10
Дай твоята оценка: