Начин на приготвяне
Нарязах си филетата на тънки филии, залях със зехтин, соев сос и оставих за 30 минути. Нарязах орехите на ситно, обелих и също нарязах на кубчета ябълката и крушата и обърках.
Извадих филетата, сложих от плънката по малко, резнах и по едно парче кашкавал, за да запечата рулото и навих стегнато. Помогнах си и с няколко клечки за зъби, които да не позволяват на рулцата да се развият.
Наредих ги в тавичка, залях с виното и ги мушнах на загрята на макс фурна. Когато виното завря я намалих на 180 градуса. Филенцата се зачервяват след около 30 минути, извадих ги и сложих в дълбок съд, който завих с фолио, за да ги държи сочни. Прецедих соса, който беше останал в тавичката.
Сложих в тигана маслото да загрее, изсипах соса и малко водичка. Нарязах на ситно топеното сирене, добавих малко мащерка и започнах да бъркам, докато получих еднородна смес.
При сервирането залях рулцата със соса и сложих част от плънката, която ми е в повече.
Приятен апетит!