Панирани миди в бирена панировка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
07/09/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 328
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разпредете ½ ч.ч. майонеза в две малки купички за сос и сипете горчицата в едната купичка. В другата купата прибавете кърито, сока от лайм, кориандъра. Овкусете и двата сос със сол и черен пипер, охладете ги.

Направете панировката, като смесите брашното с олиото. Загрейте олиото в дълбок тиган. Подсушете мидите. Топвайте по 10-тина миди в панировката и ги пържете до златисто – 1-2 минути.

Прехвърляйте ги на кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината, след което ги овкусете със сол. Така процедирайте с всички миди. Сервирайте веднага с двата вида сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Петя Дадачева
Панировката с брашното и олиото се получава ?!?!?!??!!?!?
0
0