Мариновани бутчета със соев сос и бяло вино

08/09/2016
"Мариновайте бутчетата с вино, но за консумацията им задължително се запасете с бира!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 771
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 10 бр.
  • соев сос - 5 - 6 с.л.светъл
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • подправки - за пилешко месо
  • зехтин - 5 - 6 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилешките бутчета. Сложете ги в подходящ съд и ги полейте със соевия сос, зехтина и бялото вино.

Овкусете ги със сол и подправки за пиле. Оставете ги така, за около два часа в хладилник, за да си поемат от маринатата.

Подредете бутчетата в подходяща тава и изпечете в загрята фурна до получаването на златист загар.

Поднесете с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар