Пикантни сърца на жар

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1511
1413
1545
5
10/09/2016
"Бирата си има нов най-добър приятел! А вие си намерете някого, с когото да споделите сърцето си или поне порция пикантни сърца на жар!"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо827
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме сърцата и ги оставяме да се киснат във вода като в нея има една две лъжици оцет.

В купа разтваряме меда със соевия сос, добавяме и останалите подправки.

Слагаме сърцата да се киснат в тази марината за няколко часа покрити с фолио в хладилник.

Печем на жар, като ги обръщаме, за да не прегорят.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Ваня Георгиева
Пчелен или боров няма значение мед просто какъвто имате в момента.
0
0
Димитър Дадачев
Медът боров ли трябва да е , или пчелен ?!
0
0
Ваня Георгиева
Свинските сърца са по жилави по принцип и стават малко по сухи, но патешките особено от Патеса който купуваме ние са много крехки и сочни. От маринатата в която стоят стават още по крехки.
0
0