Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Пчелен или боров няма значение мед просто какъвто имате в момента.
14.09.2016 22:15
Димитър Дадачев
Димитър Дадачев
Медът боров ли трябва да е , или пчелен ?!
14.09.2016 19:13
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Свинските сърца са по жилави по принцип и стават малко по сухи, но патешките особено от Патеса който купуваме ние са много крехки и сочни. От маринатата в която стоят стават още по крехки.
11.09.2016 00:43
Албена Асенова
Албена Асенова
Сърцата са мускулна тъкан,не стават ли много сухи или може би при печенето трябва да се намажат с някаква мазнина.
11.09.2016 00:17