Тънки наденички с гъбен сос

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
378
2k
1k
971
4
14/09/2016
"Отдавна не бяхме хапвали нещо толкова вкусно - сочни наденички и ароматен гъбен сос, с който може да гарнираме и много други неща!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 711
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденичките печем на скара. Оставяме ги на топло докато направим соса. В тиган с малко олио задушаваме лука, нарязан на ситно заедно с чесъна - също нарязан на ситно.

Към тях прибавяме почистените и нарязани гъби. Готвим докато омекнат и добавяме топеното сирене. Разбъркваме.

Добавяме подправките сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме добре. Прибавяме чубрицата, розмарина и нарязания на ситно магданоз. Пак разбъркваме.

В отделна купа размивам брашното с 150-200 мл вода и го добавяме към гъбите. Разбъркваме докато се сгъсти и сваляме от котлона. Сервира се топло.

Барбекю сет от 4 прибора в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Барбекю сет от 4 прибора в калъф
22.99 лв.
Виж ››

Страхотен барбекю сет от 4 части, който всеки уважаващ себе си повелител на скарата трябва да има. Всички пособия за приготвянето на месо и зеленчуци са събрани на едно място в комплекта за барбекю, който търпеливо очаква своя нов притежател.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар