Тънки наденички с гъбен сос

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3672722284
14/09/2016
"Отдавна не бяхме хапвали нещо толкова вкусно - сочни наденички и ароматен гъбен сос, с който може да гарнираме и много други неща!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 356
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденичките печем на скара. Оставяме ги на топло докато направим соса. В тиган с малко олио задушаваме лука, нарязан на ситно заедно с чесъна - също нарязан на ситно.

Към тях прибавяме почистените и нарязани гъби. Готвим докато омекнат и добавяме топеното сирене. Разбъркваме.

Добавяме подправките сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме добре. Прибавяме чубрицата, розмарина и нарязания на ситно магданоз. Пак разбъркваме.

В отделна купа размивам брашното с 150-200 мл вода и го добавяме към гъбите. Разбъркваме докато се сгъсти и сваляме от котлона. Сервира се топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар