Туршия червени камби и моркови

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
691
226
346
2
16/09/2016
"Есен правим туршия, за да има зимата мезе за ракията."
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 433
  • Преглеждания за месеца975
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Камбите се нарязват по ивиците, морковите на колелца. Аз направих 4 буркана.

На дъното се изсипва оцет малко под маркираната част на дъното, 1 изкупчена с. л. захар, 1 изравнена с. л. сол, слагам по 2 скилидки чесън на буркан, 5-6 зърна чер пипер, щипка целина.

Долива се с вода до началото на гърлото. Затварят се с машинка и се варят 1/2 час.

Дълбока емайлирана тенджера 12 л. с декор-10%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбока емайлирана тенджера 12 л. с декор
42.00 лв.
38.00 лв.
Виж ››

Ако ви предстои готвене за някакво събитие, не се тревожете, защото емайлираната тенджера от 12 л ще ви се притече на помощ. Тенджерата има красива декорация и капак за удобно съхранение на храната.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар