Туршия червени камби и моркови

Valentina PsaltirovaValentina PsaltirovaПомощник Готвач1522431652
16/09/2016
"Есен правим туршия, за да има зимата мезе за ракията."
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 709
  • Преглеждания за месеца547
  • Преглеждания за седмицата81
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Камбите се нарязват по ивиците, морковите на колелца. Аз направих 4 буркана.

На дъното се изсипва оцет малко под маркираната част на дъното, 1 изкупчена с. л. захар, 1 изравнена с. л. сол, слагам по 2 скилидки чесън на буркан, 5-6 зърна чер пипер, щипка целина.

Долива се с вода до началото на гърлото. Затварят се с машинка и се варят 1/2 час.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар