Гювече в микровълнова

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Гювече в микровълнова1 / 5
03/12/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Вкусна вечеря, която може да приготвите за нула време с помощта на микровълновата фурна!"

Необходими Продукти

  • колбас - 1 пилешки кренвирш
  • сирене - 80 г плочка г
  • кашкавал - 60 г цяло парче
  • гъби - 2 с.л. от буркан
  • червени чушки - 1 брой, белена
  • доматено пюре - 1 с.л., пълна
  • сол
  • чубрица
  • черен пипер
  • червен пипер
  • яйца - 1 броя
  • масло - 1 бучка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете маслото в гювечето. Сипете вътре нарязания кренвирш, чушка, гъбите, двете цели парчета сирене и кашкавал и доматеното пюре.

Объркайте всичко с подправките на вкус. Сложете капака на гювечето и го сложете за 5-6 минути в микровълнова.

Махнете капака, чукнете яйцето, на което сте пробили ципата и отново се връща за 3 минути в микровълновата. По желание поднесете с накълцан пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
58
42
30
20
10
Дай твоята оценка: