Свинско с картофки в гювече

26/09/2016
"Вкусни гювечета, които ни връщат към някои от най-скъпите спомени от детството "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 397
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г. полутлъсто
  • картофи - 500 г
  • сол
  • олио
  • чубрица
  • червен пипер
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на късчета. Обелете картофите, измийте ги и нарежете на филийки.

Разпределете месото и картофките в пет гювечета, като предварително сте налели по 3 с.л. олио на дъното на всяко гювече. Овкусете със сол, чубрица, черен и червен пипер.

Изпечете в загрята фурна докато месото и картофките омекнат.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар