Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Гювечета»Гювече Асорти с колбаси

Гювече Асорти с колбаси

Гювече Асорти с колбаси
Снимка: Веселина Константинова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Гювечетата са страхотен начин да поразчистим хладилника и същевременно да похапнем вкусно"

Необходими Продукти

  • хамбургски салам - 2 колелца
  • кренвирши - 1 бр.
  • шунка - 2 бр. слайс
  • яйца - 2 бр.
  • сирене - 200 г
  • лютеница - 4 с.л.
  • кисели краставички - 2 бр.
  • олио - 4 с.л.
  • вода - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на гювечето сложете 2 с.л. олио и 1 с.л. лютеница. Добавете кръгчето салам, нарязаната краставичка, сиренето, шунка и кренвирш.

Прибавете 2 с.л. вода и втората лъжи лютеница. Наредете по същия начин и второто гювече.

Похлупете с капачета и изпечете в загрята фурна до 200 градуса.

Когато гювечетата останат на мазнина, чукнете яйцата /по едно във всяко гювече/ и допечете до готовност на яйцата, без да слагате капачетата.

Гювечето Асорти с колбаси е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: