Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Гювечета»Гювече с колбас и чери

Гювече с колбас и чери

ПетърПетър
Новак
2194
Гювече с колбас и чери
Снимка: Петър
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
1
"Хапнете вкусните гювечета със салам и сирена. И направете още 2 резервни - за всеки случай"

Необходими Продукти

  • солени маслини - 5 бр.
  • чери домати - 5 бр.
  • сирене - 50 г
  • кашкавал - 20 г
  • моцарела - 20 г
  • домати - 1 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • салам - Шпек 1/2
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете на дъното маслинките и чери домата, сложете половината сирене върху тях, след това наредете шпеков салам на кръгли резени.

Сложете останалото сирене и кашкавала, а върху него - 2-3 кръгли резена домат.

Добавете моцарелата и чукнете две яйца отгоре.

Пъхнете го във фурната лесните гювечета и печете, докато се изпекат яйцата (не печете на предварително загрята фурна).

Хапнете вкусните гювечета със салам и сирена.

Продуктите са за 1 гювече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: