Овчарско гювече със сирене

28/09/2016
"Вкусно по селски!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо54 767
  • Преглеждания за месеца5346
  • Преглеждания за седмицата113
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се загрява олио и към него се добавя ситно нарязан лук и чесън. Щом омекнат се прибавят нарязаните печени червени чушки да се запържат.

Овкусяваме със сол и черен пипер, прибавя се настърган домат. Разбърква се и прехвърляме в гювече, което е намазано с масло.

Отгоре се натрошава сирене и се чуква едно яйце Печем в студена фурна 180 градуса с вентилатор за 20 минути.

Сервираме топло поръсено с щипка червен пипер и люта чушка. Добър апетит!

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Величка  Калева
Гювечето ви ми хареса. Прибавям и сок от туршия - камбички, карфиол, морков, която съм правила със захар, сол и оцет.
1
0