Сурова торта Горски плод

Сия РибагинаСия РибагинаМастър Шеф69496120515
05/10/2016
"И следващия път, когато правите торта, запомнете - по-добре пет торти с една свещичка, отколкото една торта с пет свещички "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 665
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете карамеления сос, като сложите захарта в тиган и я карамелизирайте до гладък карамел, сипете сметаната и сложете маслото. Разбъркайте до разтопяване и махнете от котлона.

Направете крема, като сложите в купа сметаната, пудрата захар и крема сиренето. Разбъркайте внимателно със шпатула, не използвайте миксер, защото сметаната ще се отпусне и втечни и после по-трудно ще стегне.

В тава наредете на дъното половината бишкоти, залейте ги с карамеления сос.

Върху тях наредете бисквитите, поръсете с половината горски плодове и сложете половината от крема, разпределете по цялата повърхност и изравнете.

Върху крема сложете останалите бишкоти, покрийте с останалия крем и украсете с плодовете.

Оставете в хладилника да се охлади и стегне за 6 часа.

Плодовете може да ги замените по ваш избор.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ваня Георгиева
Права си с тези заглавия става все по трудно, докато намериш подходящо и да го няма. Аз много харесвам този тип торти лесни и вкусни.
0
0
Ваня Георгиева
Защо сурова торта да е :) защото всичко е готово ли?
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
05.10.2016 12:28
Защото другите заглавия бяха заети и да, защото не се пече
0
0