Начин на приготвяне
Нарежете двата вида месо на тънки ленти с приблизително еднаква големина.
Почистете зеленчуците, лука и гъбите, нарежете на полумесеци, чушките - на парчета под наклон, а морковите - на лентички. Чесъна счукайте в хаванче.
Сложете в уок тиган олио, загрейте и сложете свинското месо, разбъркайте и изпържете за около 5 мин до златисто. Извадете върху домакинска хартия и сложете в тигана пилешкото. Изпържете и него за няколко минути и извадете.
Сложете в тигана лука, чесъна, джинджифил и лютата чушка. Разбъркайте и пържете няколко секунди. Добавете морковите, чушката и гъбите. Разбъркайте и пържете 3 мин до омекване на зеленчуците.
Сложете в купа соевия сос, водата, нишесте, подправките, оцет и захар.
Разбъркайте и излейте в тигана, гответе минута и махнете от котлона. Накрая поръсете с леко препечен сусам и гарнитура от сварен ориз.