Пъстра салата с карфиол

цветослава кирковацветослава киркова
Готвач
393
1k
543
827
1
12/10/2016
"Вече решихте ли с какво питие ще поднесете тази ароматна салата?"
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 910
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсайте карфиола на розички и го сложете в дълбока купа. Поръсете го с малко сол и оцет и го оставете за няколко часа в хладилника. Чукнете яйцето в дълбок съд подходящ за пасиране, добавете малко сол и пасирайте до получаването на гладък сос.

Настържете морковите и ги добавете при карфиола, разбъркайте хубаво. Добавете соса, добавете и пресования чесън, разбъркайте хубаво. Сложете в подходяща купа, и добавете нарязаната на шайба червена чушка. Охладете и поднесете.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар