Хлебни рулца с плънка

16/10/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
"Идеите от нас - плънката от вас, а после всички заедно ще похапнем "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции10 бр.
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 353
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филийките хляб се нареждат едно върху друга и с нож им се изрязват кората от всички страни. После се точат на тънка кора всяка поотделно. Кашкавалът и топеното сирене се режат на тънки ивици.

Върху всяка точена филийка хляб се слага по две ивички кашкавал и по една-топено сирене. Плънката се слага в края на филийката, после се увиват на руло. Яйцата се разбиват добре и се добавя щипка сол.

Рулцата се овалват внимателно първо в разбитите яйца, после в галета. Пържат се в съвсем малко мазнина за около 10 минути и от двете страни.

P. S. Плънката може да се замени с извара, сирене, някакво сладко, шоколад и за каквото друго се сетите.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар