Кюфтета паприкаш

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
961
2061
5
13/01/2020
"От тези ароматни кюфтета паприкаш още се вдига пара, а гладниците вече са наредили покрай масата "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 890
  • Преглеждания за месеца142
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата, като в купа сложите подправките, почистен и нарязан на ситно лук и каймата.

Оформете кюфтета, намажете тава с малко зехтин, поставете кюфтетата и сложете в загрята фурна на 200 градуса да се запекат. Гответе ги до златисто-кафяв цвят.

Сложете в тиган зехтин, загрейте на котлона. Обелете и почистете двете глави лук, нарежете на ситно и запържете до омекване. Сипете буркана паприкаш, подправките и разбъркайте.

Извадете тавата с кюфтетата, сипете сместа от тигана, добавете дафинов лист и сипете бульона.

Разбъркайте и сложете във фурната за 20 минути до сгъстяване.

Супер вкусни кюфтета паприкаш!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар