Лесни гювечета

Сия РибагинаСия РибагинаМастър Шеф69496120525
19/10/2016
"Важно е вечерята да се приготвя лесно, да е вкусна и засищаща - ето и нашето предложение "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 459
  • Преглеждания за месеца329
  • Преглеждания за седмицата123
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука на полумесеци. Гъбите отцедете и нарежете на по едри парчета.

Сиренето натрошете, кашкавала настържете, а наденицата нарежете на четвъртини. Сложете във всяко гювече по лъжица олио, намажете дъното и стените му.

Във всяко на дъното сложете малко наденица, отгоре подредете малко лук и гъби, над тях сложете сирене, подправете със пипер и чубрица.

Разпределете останалите парчета наденица, поръсете всяко с настъргания кашкавал и разпределете смлените домати.

Сложете във фурната и печете на 180 градуса около 30 минути, след което чукнете във всяко по едно яйце и допечете още 10 минути до готовност на яйцата.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар