Лесни гювечета

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
7k
2k
7k
5
19/10/2016
"Важно е вечерята да се приготвя лесно, да е вкусна и засищаща - ето и нашето предложение "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 761
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука на полумесеци. Гъбите отцедете и нарежете на по едри парчета.

Сиренето натрошете, кашкавала настържете, а наденицата нарежете на четвъртини. Сложете във всяко гювече по лъжица олио, намажете дъното и стените му.

Във всяко на дъното сложете малко наденица, отгоре подредете малко лук и гъби, над тях сложете сирене, подправете със пипер и чубрица.

Разпределете останалите парчета наденица, поръсете всяко с настъргания кашкавал и разпределете смлените домати.

Сложете във фурната и печете на 180 градуса около 30 минути, след което чукнете във всяко по едно яйце и допечете още 10 минути до готовност на яйцата.

Овална керамична тава за ценители
Made in Bulgaria
Овална керамична тава за ценители
27.50 лв.
24.99 лв.
Виж ››

Уникална овална тава, изработена от троянска керамика - задължителен кухненски аксесоар за всеки дом :)

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар