Орехово реване

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
21/12/2019
"Плановете ни за днес? Да преядем със сочно реване"
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 502
  • Преглеждания за месеца188
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера.

Накрая прибавете ядките и разбъркайте на ръка. Изсипете сместа в продълговата тава - 38 х 25 см.

Печете на 180 градуса за 20-25 минути. Извадете и оставете реването да се охлади.

Пригответе сиропа от водата и захарта, като го оставите да ври 5-6 минути.

Прибавете ванилията и оставете за няколко минути да се охлади. Залейте студения блат с топлия сироп.

Ореховото реване е много сполучливо.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бахтишен Ахмедова
Страхотна и лесна рецепта,но нещо май със захарта сме прекалили
0
1