Начин на приготвяне
Прави се марина от всички продукти без пилешкото и фъстъците. Разбърква се добре и бутчетата се потапят в марината. Хубаво е да престоят поне няколко часа, като периодично ги обръщате, за да поемат от вкусовете и от двете страни.
Слагате всичко в тава и покривате с фолио. Пече се на 220 градуса около 25 минути под фолиото, като след 15-тата може да ги обърнете и пак да покриете тавата.
Като мине това време, сваляте фолиото и доливате 1/2 ч.ч. вода. Оставяте 5 минути бутчета да се пекат от долната си страна, след което ги обръщате и посипвате добре с натрошени фъстъци (може бадеми или лешници).
Когато водата изври, сосът бързо се карамелизира, така че трябва да наблюдавате ястието, за да не прегори.