Шоколадов сладкиш с бяла глазура

Gergana TsvetanovaGergana TsvetanovaГотвач38773402
23/10/2016
"Луди сме по шоколадовите сладкиши и ни личи "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 535
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта, олиото и киселото мляко. Добавя се пресятото с какаото и бакпулвера брашно.

Сместа се прехвърля в намаслена и набрашнена тава за печене. Блатът се пече на 180 градуса за 30 минути. В тенджерка се смесват захарта, водата, маслото и какаото.

С охладения сироп се залива изстиналия сладкиш. На водна баня се стопява шоколада с олиото и се залива сладкиша. Украсява се с разтопен бял шоколад.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар