Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Глазирани свински ребра със зелева салата

Глазирани свински ребра със зелева салата

Глазирани свински ребра със зелева салата
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
20
"Неустоима комбинация от глазирани ребра и свежа зелева салата - ето как си представяме вкусния обяд"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 1 кг
  • черен пипер
  • бял пипер
  • сол
  • соев сос
  • соева глазура
  • за салатата
  • зеле - 1/2 средно голяма
  • зехтин
  • балсамов оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете ребрата със сол. Добавете и останалите подправки. Полейте със соев сос и ги оставете за около 30 минути, за да си поемат от маринатата.

Междувременно почистете зелето и го настържете на фино с ренде. Овкусете го със сол, поръсете със зехтин и балсамов оцет.

Готовите ребърца намажете със соева глазура.

Загрейте грила и ги изпечете до желаната готовност от двете страни.

Гарнирайте със зелева салата и поднесете.

Глазираните свински ребра със зелева салата са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: