Начин на приготвяне
Изтънете пържолите с чукче. Овкусете ги със сол, черен пипер и соев сос. Оставете ги за 1 час в хладилника.
Разбийте яйцата с щипка сол и черен пипер.
Оваляйте пържолите първо в брашното, след това в яйцата и накрая в натрошения корнфлейкс.
Изпържете в загрята мазнина до златисто. Оставете ги да се отцедят върху хартия за печене.
Разтопете маслото и запържете нарязания на ситно лук. Добавете брашното и налейте вода.
Прибавете манатарките, предварително накиснати в малко вода .Оставете соса да се готви около десетина минути, ако е необходимо, сипете още вода.
Добавете сол и черен пипер и след няколко минути свалете от котлона.
Панираните свински пържоли със сос от манатарки са готови.