Свински джолан с бира

29/10/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67495719835
"Забравете за операта - ето това е класиката - свински джолан с бира "
Приготвяне15 мин.
Готвене170 мин.
Общо185 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 273
  • Преглеждания за месеца1077
  • Преглеждания за седмицата405
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука на едри парчета.

Сложете в глинен гювеч джолана, намажете го със зехтина и поръсете със сол, черен пипер, червен и лют пипер и кимион.

Сложете дафиновия лист и зърната бахар до джолана, разпределете лука около и под него и сипете бирата.

Сложете капака на гювеча и поставете във фурната. Загрейте на 200 градуса и гответе 30 мин, след това намалете градусите на 160 и печете джолана два часа.

Накрая махнете капака и печете до златисто още 15 мин.

Опитайте се да намерите зърната бахар и дафиновия лист и ги махнете преди поднасяне.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар