Пържоли, задушени в гърне
Šnicle u loncu
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Пържоли, задушени в гърне

Пържоли, задушени в гърне

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4512k2k1k5
Пържоли, задушени в гърне1 / 2
30/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6
"Искате да зарадвате мъжа си? Подарете му романтична вечеря с пържоли, задушени в гърне и усмивката си"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начуквате пържолите, поръсвате ги с подправките и добавяте наситнения праз лук.

Оставяте ги да се мариноват 1 нощ.

На сутринта намазвате гърне или гювеч с мас и редите пържолите заедно праза и сварените гъби в гърнето.

Заливате ги с разтопеното масло, виното и доматеното пюре.

Замазвате с тесто капака и задушавате поне час и половина на слаб огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: