Задушени вратни пържоли

Задушени вратни пържоли
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
240 мин.
Общо
255 мин.
Порции
4
"Поднесете задушените пържолки с подходяща гарнитура и питие"

Необходими Продукти

  • пържоли - 4 - 5 бр. вратни свински
  • лук - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • соев сос
  • бира - 1 к.ч.
  • зехтин - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете свински пържоли в купа заедно със соевия сос, солта и черния пипер. Оставете ги така за няколко часа.

Вземете гювеч с капак и сложете на дъното лук, който предварително сте обелили, измили и нарязали на колелца.

Подредете пържолите отгоре. Полейте със зехтина и бирата. Затворете с капака и сложете в студена фурна на 160 градуса.

Задушавайте пържолите 3-4 часа. Махнете капака и запечете за 10 минути. Извадете и сервирайте с предпочитаната от вас гарнитура готовите задушени вратни пържоли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: