Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Солено руло»Руло със свинско филе и праскови от компот

Руло със свинско филе и праскови от компот

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Руло със свинско филе и праскови от компот2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Завладяващ вкус и аромат, който няма да забравите никога"

Необходими Продукти

  • свинско бонфиле - 500 г
  • масло - 1 с.л.
  • бутертесто - 1 пакет
  • брашно - 2 с.л.
  • пастет - 300 г свински
  • праскови - 8 половинки от компот
  • яйце - 1 бр.
  • прясно мляко - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязвате свинското филе, така че да може да стане на тънък правоъгълник. Начуквате леко, за да изтънее още. Намазвате с маслото и поръсвате сол и черен пипер на вкус.

Тестото разстилате на набрашнена повърхност и намазвате с пастета. Отгоре се редят прасковите с отрязаната част надолу. Върху тях слагате месото.

Завивате бутер тестото на руло, като внимателно притискате краищата, за да не се отвори по време на печенето.

Яйцето се разбива с млякото и с тях се маже рулото отвън. Премествате в тава с хартия за печене и печете на 180 градуса за около 30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: