Салца с нахут и патладжан

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
31/10/2016
"Ароматна салца с патладжани, в която вегетарианците и веганите ще се влюбят "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо135
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд загрейте зехтина, куркумата и кимиона на средно висока температура.

Сотирайте 3 минути, докато вкусовете се смесят. Разбъркайте и прибавете нахута и патладжана.

Сотирайте 1 минута докато нахутът се загрее. Овкусете със сол и черен пипер. Поръсете с магданоз преди сервиране.

Стъклена купичка диаметър 6 см-23%
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
2.00 лв.
1.54 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар