Баница с колбас и кашкавал

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
31/10/2016
"Баница, на която никой не може да устои "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 425
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете настърганото сирене и кашкавал. Добавете яйцата и нарязаните на кубчета кренвирши. Добавете черен пипер и разбъркайте добре.

В тавичка подредете 3 кори. Намажете ги с масло и поръсете от плънката. Така направете с останалите продукти.

С остър нож нарежете баницата на квадрати. Разбийте яйцата с майонезата и водата.

Залейте баницата и печете на 200 градуса около 35-40 минути или до готовност.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Милка
Милка
06.09.2017 12:48
На мен лично ми дойде доста мазна тази баница, с 1 пакетче масло (даже не сложих 150гр. както е по рецептата) и с 1 кутийка майонеза... Вероятно следващия път ще намаля и маслото и майонезата, но всичко е въпрос на вкус. Иначе стана вкусна.
0
0