Заешко с царевица

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k2k5
Заешко с царевица1 / 2
31/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
2
"Интересна комбинация, която непременно трябва да се опита"

Необходими Продукти

  • заек - 400 г месо
  • дафинов лист - 1 бр.
  • черен пипер - 4 зърна
  • сол на вкус
  • олио - 2 с.л.
  • риган
  • царевица - 1 бр. отцедена малка консерва
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 глава кромид
  • майонеза - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се вари заедно с дафиновия лист, пипера, солта и малко олио, обезкостява се и се нарязва на парченца. Изсипва се в йенска тенджера заедно с царевицата, нарязания на кубчета морков, наситнения лук и се подправя с ригана.

Полива се с малко майонеза и се пече под капак на фурна около 40 минути. Преди да се поднесе, се охлажда леко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: