Карамелен десерт от тиква

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
31/10/2016
"Вкусен и ефектен десерт с тиква и грозде "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 584
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • тиква - 1/2 част
  • праскови - от 1 компот
  • бисквити - 1/2 пакет
  • грозде - 1 бр (чепка)
  • кафе - 1 к.ч. еспресо
  • захар - кристална
  • кафява захар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете тиквата като не я обливате с вода, а добавите съвсем малко, да се вари на пара, нарежете на по-тънки парчета.

Извадете прасковите от 1 компот и нарежете на тънки ивици. Бисквитите потопете в еспресото и направете карамел като загреете от двата вида захар на котлон.

В стъклени чаши на дъното сипете малко от карамела и подредете от всички продукти като отгоре направите карамел на решетка или друга фигура.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар