Картофена салата Риба

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1252
205
139
6
31/10/2016
"С малко въображение може да превърнете класическата картофена салата в истинско произведение на кулинарното изкуство "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 315
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода. Обелете и нарежете на кубчета. Към тях прибавете ситно нарязания лук, магданоз, сол, олио и оцет. Разбъркайте добре и изсипете сместа в чиния.

С влажни ръце оформете салатата като риба. За люспи използвайте нарязаните краставички и морков. За опашка на рибата, използвайте връзка магданоз, а за око - маслина.

Сервирайте салатата охладена. Подходящо предястие или гарнитура за Никулден.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар