Нискокалорична италианска салата

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
999
5
31/10/2016
"Салата, която се грижи за фигурата ви"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо511
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Руколата, гроздето и доматът се измиват. Доматът се нарязва на осминки, гроздето на половинки, моцарелата на кубчета, а руколата се накъсва на малки късове. Всичко се разбърква.

От олиото, оцета, малко вода, сол и черен пипер се приготвя дресинг. Филето от аншоа се нарязва на кубчета и се поръсва с малко олио.

Може да го добавите към зеленчуците и да сервирате с парче франзела. Вторият възможен вариант е върху франзелата да се намажат зеленчуците и рибата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар