Начин на приготвяне
Месото нарязвате на късове и запържвате заедно с бекона и нарязания лук за няколко минути- само докато смени цвета си и лукът омекне.
Слагате в тава заедно с пържените картофи, накълцания магданоз и нарязания на ситно зелен лук. Посолете на вкус и сложете подправките, които ви харесват.
В купа разбийте, яйцата, сметаната, млякото, виното, топеното сирене и чесъна. Залейте месото и картофките и разбъркайте.
Пече се на силно загрята фурна около 20-25 минути като 2 пъти го разбърквах, когато започва да стяга отгоре, за да не остане течно отдолу- на 10-тата и на 15-тата минута го разбърках- вече беше започнало да се сгъстява.
На двадесетата минута рендосвате отгоре и кашкавал и допичате още 2-3 минути.