Ябълков сладкиш с бисквити и канела

Boryana HristovaBoryana Hristova
Новак
1
16
7
05/11/2016
"Защо ли сладкишите с ябълки са толкова вкусни?"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо70 603
  • Преглеждания за месеца10656
  • Преглеждания за седмицата166
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества
Ябълков Сладкиш

Начин на приготвяне

На дъното на намазана с олио тава нареждаме бисквитите. Ако се налага начупваме парченца, за да попълним празните места, за да се покрие плътно дъното.

Отгоре нареждаме плътно обелените, изчистени и нарязани на по-дебели филийки ябълки.

Поливаме с разтопеното масло, поръсваме с канела и орехи, и на края изсипваме кексовото тесто.

Печем в незагрята фурна на 180 градуса около 25 минути. Охлаждаме сладкиша и поръсваме с пудра захар.

Механично метално сито за хубаво тесто-6%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Petia Hristova
Petia Hristova
22.01.2018 21:48
Страхотна рецепта!
Сладкиша стана много вкусен
0
1