Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и Бисквити»Меденки»Медени сърца с канела и шоколад

Медени сърца с канела и шоколад

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7184k2
Медени сърца с канела и шоколад
Снимка: Gergana Tsvetanova
1 / 3
09/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Ето на това му се вика да зарежете диетата от сърце"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • мед - 5 с.л.
  • захар - 5 с.л.
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • сол - щипка
  • сода за хляб - 1 к. л.
  • бакпулвер - 1 к. л.
  • канела - 1 ч.л.
  • брашно - 500 - 600 г
  • шоколад - разтопен за украсата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд разбийте яйцата, сипете меда, захарта, олиото, солта, содата, бакпулвера и канелата.

Смесете всички съставки и постепенно добавяйте брашното.

Месете докато получите средно твърдо тесто. Оставете го да си почине 10 минути.

Разточете, изрежете сърца, подредете върху хартия за печене и печете на 180 градуса за 10-15 минути.

Изпечените сърца потопете в разтопен на водна баня шоколад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: