Котлет на скара

БогиБогиНовак
15/01/2012
"Добре маринован котлет търси загрята скара за горещи изживявания "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 114
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 котлета
  • сол
  • соев сос - 50 мл
  • черен пипер - 1 ч.л
  • лимони - сокът от 1 лимон
  • вода - 50 мл
  • вино - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се натърква със сол и черен пипер. Соевият сос, виното, водата + още малко черен пипер се разбъркват заедно и с тях се поливат хубаво пържолите.

Покриват се и се оставят поне за 1 нощ или денонощие да престоя. След това се изпичат от двете страни върху загряна скара. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ES
ES
04.05.2015 20:40
А лимона, за какво е
0
1
Дебеланко
Дебеланко
19.06.2013 13:02
Солта се поръсва, едва след като стответната страна на котлета, е вече запечена. Така скарата(котлета) става по-сочна.
0
0