Начин на приготвяне
Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците на сняг и към тях добавете захарта. Разбийте хубаво и прибавете брашното, какаото и ваниловата захар. Разбъркайте с шпатула.
Изсипете сместа във форма 18-12 см сърце, застлана с хартия за печене. Печете блата на 180 градуса около 25 минути. Извадете и оставете да се охлади.
Пригответе ягодовия крем според указанието на опаковката. Към него добавете предварително накиснатия в студена вода желатин и след това разтопен на водна баня. Разбъркайте хубаво да се смесят.
По същия начин направете и банановия крем, като към него добавите пасирания банан. След като блатът се е охладил, го върнете във формата. Напоете го с подсладено прясно мляко.
Върху него изсипете ягодовия крем. Хубаво загладете, подредете целувките и поръсете с едро смлени орехи. Изсипете банановия крем, загладете и оставете тортата в хладилника.
След като вече е стегнала, освободете сметановата торта от формата. Наредете отстрани бишкоти и декорирайте с разбита сметана и захарни пръчици.
Тортата с двоен крем и целувки е готова.