Бърза пица с пастърма и варени яйца

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126366435797
24/11/2016
"Обзалагаме се на една бира, че не може да изядете цялата пица "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо259
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • тесто за пица - 400 г готово
  • пастърма - 5 - 6 слайса
  • яйца - 2 бр. варени
  • лютеница - на вкус
  • риган
  • кашкавал - 80 - 100 г настърган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразяваме тестото. Разстиламе в тавичка върху намазана с олио хартия за печене.

Намазваме леко с олио и слагаме в нагрята фурна за кратко да се запече леко.

През това време нарязваме на парченца пастърмата. Яйцата белим и нарязваме на резенчета.

Запечения блат намазваме с лютеница (количество по вкус). Подреждаме парченца пастърма и отгоре резенчета варени яйца.

Поръсваме с настърган кашкавал и подправка риган. Запичаме на горно нагрявана във фурна до разтапяне на кашкавала.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар