Сочни пържоли с печен лук на грил

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
25/11/2016
"Не отказваме и гурме специалитети, но винаги ще си останем заклети почитатели на пържолите - особено тези с лук "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 868
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете соевия сос, олиото, виното и подправките (без солта), нея добавете 10-15 минути преди печене.

Изтънете леко пържолите, подредете ги в тава и ги залейте с маринатата. Покрийте с фолио и оставете в хладилника за няколко часа.

Нарежете лука на кръгчета. Загрейте грила и изпечете пържолите заедно с лука, за да поеме от ароматите.

Поставете ги в тенджера с капак, за да останат топли и сочни.

Сервирайте пържолите в плато, покрити с печения лук и пържени картофи.

Кръгла бамбукова дъска за сервиране със стил
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Кръгла бамбукова дъска за сервиране със стил
22.99 лв.
Виж ››

Изключително елегантна и качествена бамбукова дъска за презентация. С нея може да подготвите продуктите за гответе или да ги поднесете на своите гости. Кръглата дъска е със слюдено покритие, което ѝ гарантира дълъг живот. Подарете си удобството в кухнята с нашата бамбукова дъска за презентация.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар