Начин на приготвяне
В купа начупете бисквитите на едро.
В друга купа разбийте филаделфията с кондензираното мляко.
Минете в блендер лешниците за кратко. Добавете към сладкото 2 с.л.вода и го разбъркайте.
Разбийте течната сметана, добавете я към маскарпонето и разбъркайте. Пригответе си стъклени купички или чаши. На дъното на всяка чаша сложете по една 1/2 ч.л. от сладкото. Покрийте с бисквити и отново сладко.
Капнете няколко капки ром и поръсете с лешници. Сложете от кремчето и повторете цялата процедурата до изчерпване на продуктите.
Върху всяко кремче поръсете малко лешници и сложете от шоколадовия топинг.
Кремът с бисквити, лешници и сладко е много вкусен.