Свински рулца с пържен лук и сланина

28/11/2016
"Най-добрата гарнитура за тези рулца са .... още рула и бира на корем "
Приготвяне60 мин.
Готвене120 мин.
Общо180 мин.
Порции9
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 399
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на много ситно и го сложете в малко мазнина. Пържете на слаб огън, като често го разбърквате. Върху стреч фолио сложете лента бекон и върху него едно филе. Поръсете с черен пипер и намажете с горчица.

Вие си преценете дали да слагате сол, аз не съм. Върху филето сложете една с.л. от изпържения лук, лентичка сланина и лентичка кисела краставичка. С помощта на фолиото завийте на стегнато рулце.

По този начин направете всичките рула и ги наредете плътно в намазнена тава. Печете в загрята фурна на 250 градуса под фолио един час. Намалете фурната на 180 градуса, махнете фолиото и печете още един час.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар